Noen uforutsette fordeler oppdaget


Har tydeligvis en hjerne som spinner i høygir om dagen (sikkert for å kompensere at magen ikke har noe å gjøre) og har funnet at det er noen fordeler med dette opplegget jeg driver på med som jeg ikke helt hadde tatt med i beregningen.

I løpet av de første to dagene så har jeg spart inn 2 X 30 min lunch på jobb og i tillegg har jeg ikke brukt tid på å lage middag siste to dager.

Turen innom matvarebutikken som jeg pleier å ha en gang om dagen (av og til to) går mye raskere i og med at jeg ikke skal ha så mye, og jeg har brukt mindre penger i tillegg. (Dette kan nok diskuteres i lenge og bredde)

Bilen min kommer til å bruke mindre drivstoff nå som jeg blir lettere, og ja nå ler dere sikkert, men bilen min veier bare 795 kg og da utgjør min vektreduksjon prosentvis ganske mye (hele 0,004% så langt) 🙂 Skal forsøke å foreta en mer eksakt power to weight utregning når jeg veier meg neste gang.

Har gått fra 0,13507429 hk pr kilo til 0,1355779 hk pr kilo. Innen formel 1 så ville dette nok utgjort store forskjeller, men så må jeg jo innrømme at dette ikke er formel 1 🙁

IMG_2162 Bluewave

 

Stay tuned…

Blogglistenhits

#humor #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer