Sesong 2 – Dag 1 – Greetings from the future …..


Ohoy there…..

Som lovet skal jeg fortsette å blogge om fortsettelsen på min endringsreise til et lettere og sunnere liv. Jeg gjennomfører dette sammen med min Merete (future wife to be) og hun er min guiding woman for meg som er nærmest analfabet når det kommer til kosthold og telling av kalorier.

Etter 6 dager med en liten «pause» fra det formelle oppsettet for C9 så er vi i dag i gang igjen med neste del av dette prosjektet. Vi skal nå gjennom 30 dager med et gjennomtestet opplegg som heter F1 og er i samme produkt linje som C9 som vi har gjennomført.

imageDere lurer vel på hvordan disse 6 dagene har gitt utslag siden hvor jeg avsluttet – jeg er nå nede i 87,5 kilo (veid i dag morges) og dette er ned ytterligere 1,2 kilo fra når jeg veide meg inn på dag 9. Jeg har beholdt morgenrutinene med Aloe Vera juice og sjokolade shake og et kosttilskudd spesielt lager for menn (slapp av, Merete tar et som er laget for kvinner). Jeg har deretter hatt en fornuftig lunch og vi har vært påpasselige med middager og inntak av alle «kjedespiseting» som vi har en tendens til. Vi skeiet ut nå i helga under Country Festivalen i Westernbyen på Ålgård og hadde nok litt i overkant mye døvnakka kalorier som ble konsumert.

Oppsettet for energi inntak er nokså likt som for C9 opplegget, men det er lov å spise lunch, samtidig er det introdusert en deilig protein bar som mellom måltid før middag. Summasumarum skal jeg ligge på et kaloriinntak på 1700 – 1900 pr dag.

image

Så er det trening……og her er det mye rart jeg ikke har hørt om….. så med litt kreative løsninger så har vi gjennomført solhilsen som oppvarming (he he Bjerkreim goes Yoga), svært inspirerende forøvrig. Backward lunges og forward lunges var første hinderet som dukket opp, og jeg lurte på om jeg skulle løfte «Meretes lunger» først så kunne hun løfte mine etterpå. Dette viste seg i en direkte avvisning, og etter litt klammeri med påkledning så fant jeg ut at jeg heller skal kalle denne øvelsen for fremlengs og baklengs sjumilssteg. Deretter bar det ut i garasjen for 3 X 30 Bicycle Kicks. Jeg hadde funnet frem en gammel sykkel som det skulle sparkes #&%¤!& utav. Igjen ble jeg stanset av min mentor som fortalte at det er liggende syklesimulering dette skal være. Litt sår i venstre storetå så var det over på noe jeg fant særdeles morsomt 3 X 15 Squats, igjen stormer Bjerkreim ut av rommet og er på vei inn på toalettet for å skvette 45 ganger før igjen jeg blir stoppet av future wife to be. Det viste seg at det er dype knebøy dette dreide seg om – duh….. Heldigvis så tabba jeg meg ikke ut på sidesitups og push ups, men da jeg stod og lette etter isbiter i fryseboksen ble jeg igjen irettesatt. Crunches var ikke en øvelse for tennene….. Ja, jaman blir stadig klokere, og ikke minst svettere. Hele seansen varte i nesten 1 time og vi kjente begge at det var mye muskulatur som ikke hadde fått pleie eller trening siste år… I morgen blir det enklere – da skal det bare gås (gakk gakk) i racerfart.

Etter en solid uttøying var vi begge enige om at opplegget var litt i overkant for totalt utrente folk som oss, og i etterpåklokskapens ånd burde vi beholdt repeteringen men redusert antall for hver øvelse.

Er spent på innveiing i morgen – Er det ennå helga som har satt sine spor, eller er vi på rett vei igjen.

 

Stay tuned for updates

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer