Power up my muscles!!!


Wahooo!!!

Ohoy there – power to the people (eller til mine muskler i mitt tilfelle)

Føler meg litt som en blodtrimmet kanarifugl – eller ufrivillig nyfanget sprellende makrell. Har nettopp kommet fra min første time med muskelstimulering ved hjelp av strøm…

img_2790

Snakk om power up – jeg ante ingenting hva jeg gikk til her, og etter at jeg ble målt og veid etter alle kunstens regler (og myter – ikke bekreftet sådan) så bar det opp på bordet og surret som en oksestek 😉 he he – og etter hvert kom det frem strømledende pads dyppet i VANN!!! Hmmmm – jeg synes å erindre fra min barnelærdom at strøm og vann ikke er bestevenner akkurat…. men men – de leder bedre strømmen inn mot musklene mine forteller Grete på Bailine på Sola. Grete ser på ingen måte ut som noen bøddel som skal har fått i oppdrag med å kvitte verden med gamle gubber som meg – men blid og hyggelig som en mild sommerdag som forteller hva som nå skal skje – power up old Bjerkreim 🙂

img_2791

Det er klart at mye kan gå bra når det er snakk om såpass mange ledninger som er strømførende – men det fungerer utmerket godt. Jeg ligger og slapper av, mens kroppen min rykker og vrir seg i en morsom rytme, og smerten jeg hadde forventet er overhodet ikke tilstede. Jeg har fått utlevert en egen fjernkontroll hvor jeg kan justere oppover eller nedover på hvor mye strøm jeg vil ha. Jeg knepper en del oppover og blir bedt om å stoppe nå 🙂 Det er vist ikke meningen å makse ut på første behandlingen.

img_2792

Jeg får i stedet på en «introduksjon til Bailine» på øret – og en kvinne som snakker ekstremt raskt informerer om det ene og det andre. Jeg må flire for Grete sa før vi startet at de ikke har utviklet dette opplegget helt for menn enda (ja jeg knegger og flirer litt av dette) så i selve introduksjonen så fortelles det at vi gjerne har idealer som en 18 – 20 år gammel jentekropp…… uuuhhh – dette blir bare så rart på så mange måter. Jeg er litt usikker på om jeg noen gang har sett for meg meg selv i en 18 – 20 år gammel jentekropp!!!!! But, But, its not only, only, som en aldrende bilkjører ville sagt det, jeg lytter flittig til resten av «programmet» og når det til slutt glir over i noe vakker heismusikk så kjenner jeg at jeg blir skikkelig avslappet.

img_2793

Når alt er ferdig er det klar for å inspisere min up & comming six pack – wahooo!!! nja – ikke helt på plass enda men og. Grete går gjennom resultatene mine etter innledende målinger, og alle peker i retning av at jeg ikke har en ideell kvinnekropp!!! Igjen – det er ikke helt tilpasset til menn, men det er veldig morsomt….. Jeg har for små bryster og for mye midje…. OK – her er det en jobb å gjøre.

img_2796

Tror at høyrehånda mi er ennå strømførende i og med at jeg grabber tak litt uvørent på ei utstillingsdukke etter behandlingen.

Bodyshaping via strøm må være en optimal måte å få stramme inn kroppen på – jeg gleder meg til torsdag – da er det runde 2 i Bjerkreimgoeshealthy – electric style.

Og dersom noen lurte……. wife er også med på dette selvsagt – hun vil ikke at jeg skal se bedre ut enn henne (som om jeg noen gang kommer til å gjøre det…)

Stay Tuned…

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer