Sesong 2 – dag 3


Wahooo – I dag forsøkte jeg noe nytt….. Jeg tok en kjappis til frokost, ok her trengs nok noe mer forklaring 🙂 Jeg tok og kombinerte Aloe Vera juicen, med Sjokolade shaken og drakk alt i en jafs med kosttilskudd pilla i dragsuget. Når jeg tenker meg om tror jeg at jeg gjorde en kjempetabbe. Tror jeg tok kosttilskuddet for WOMAN!!!!!! Oh NOOO… Vel vel – jeg har ikke merket annen forskjell enn at jeg har vært litt emosjonell i dag, og lettere irritabel. Lurer på om jeg skal ha mensen???

Lunch og mellommåltid gikk heldigvis som normalt, og ingen mix ups her. Vi ble invitert til Bjerkreim i dag, til deilig får i kål middag, og etter nøye veiing av potet, kål og kjøtt, var porsjonen helt innenfor rammene for kaloriinntak.

image Når det gjelder trening så var den ytterst alternativ i dag. Vi snakker her om 4 ganger 15 minutter bæring av fiskestang (forskjellige størrelser) 200 repetisjoner av kast med flue, sluk eller spinner. Lettere småjogging for å hente håv for å fange future wife to be sin første laks for sesongen. 1 gang håving av fisk, og 1 gang skylling av håv.

Etter hvert så økte intensiteten noe og resulterte i 10 minutter sveiving av laks, quickstep mellom og på 10 til 20 steiner. Stort hyl (Wahoooo!!!) da min mentor fikk laksen i håven. Bæring av 4,2 KG laks i 150 meter etterfulgt av slakting av laks og løfting av laks for bilder og slik. 10 minutter med lakseskjelv som uttøying.

Jeg vil anta at denne treningsformen er en av de kjekkeste jeg har vært med på, og den skal garantert gjentas.

Merete har en underlig snål gange i dag – smått akkompagnert med grynt eller klagende ynk. Hun har nok tatt i vel mye i starten av treningen ja.

Gikk på vekta i dag morges og den stod på 87 kg blank!!! Jeg er snark ikke lenger overvektig i følge disse BMI greiene. Hahhh…

Jeg er nå 95 cm rundt ned med 5 cm, og 103 over mine manboobs ned med 4 cm men her er det økt med 1 cm siden jeg har startet å trene. Vil tippe at det muligens er noe som jeg har hørt omtalt som muskler som begynner å yppe seg.

Har klart å holde unna uten shake etter middag i dag, kun knaskerøtter (fortidligrøkketutavjordagulerøtter)

 

Stay tuned…..

Få også med dere I en sofa på IKEA

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #fiske #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer