Sesong 2 – dag 4 – Jeg er blitt «normal» !!!!


Det er med med dette helt offisielt: jeg er blitt «normal».

BMIKjenner at dette må være et signal på at anskaffelse av tights eller trikot er neste for meg. Jeg bokstavelig strutter (he he nei det gjør jeg ikke) av munterhet på at jeg nå er nede i en BMI på 24,88 – NORMAL KROPPSVEKT.

Tok meg selv på fersken i dag av at jeg var på vei ut dørene for å gå til jobb… tenkte ikke på det, men forstod at å gå 15,7 km muligens var litt i overkant langt, og jeg ville nok vært fremme til lunch.

Så det ble inn i den lille Smart Roadsteren min, og jeg hadde en klar fornemmelse av at bilen var vesentlig kvikkere i dag. Det må den jo være nå som jeg har gått ned 6,7 kg (bilen veier ikke mer enn 795 kg) og er tross alt nå snart «innenfor» hva som står oppført av vekt på fører i vognkortet (75 kg).

Uansett – er det lov å gå i trikot på jobb??? F.eks bytte ut skjorten med trikot og så beholde resten av dressen??? Jeg lurer på hvordan jeg skal ta dette fatt. Jeg lurer også på om jeg skulle fått en plakett med BMI: 24,88 NORMAL KROPPSVEKT laget og gitt i gave til familie og venner til jul?

Jeg må ikke la dette gå til hodet på meg nei (kan være noen etterdønninger etter feiltagelsen av kosttilskuddet jeg tok i går – for kvinner), vi har tross alt janter der ute som følger med…

 

Stay tuned…..

Blogglistenhits
#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer