Sesong 2 – dag 5


Da har jeg hatt 2 dager med litt mindre aktivitet grunnet sår rockemuskulatur, men skal i dag i gang med sykkelsparking og noe som heter flutters (begge sidene) og scissors…… Hmmm – kjenner jeg noen fløytespillere som jeg kan løfte på i denne ene øvelsen, og passer det seg at jeg inviterer dem hjem for litt «trening». Dette kan by på noen utfordringer kjenner jeg. Scissors har jeg kontrollen på, er bare litt usikker på hvor mange sakser jeg skal benytte i denne øvelsen, eller hvor langt jeg skal klippe. Snakker vi om papir eller litt grovere papp eller tøy som skal klippes, og i hvilket mønster. Ville jo vært gøy om de la inn noen øvelser som gjorde at man kunne benytte alt det man har klippet til da. Uansett så blir det en spennende treningsøkt i ettermiddag sammen med min future wife to be…

image

Morgenrutinene med Aloe Vera juice og Sjokolade shake er nå solid innarbeidet, og jeg sørger for å ta kosttilskuddet for menn og ikke kvinner nå. Jeg har imidlertid fått et lite nytt høydepunkt i løpet av dagen når det gjelder «treats», mellommåltidet… Den lille frekke proteinbaren er jammen en solid fristelse, og den nytes som om jeg skulle vært hest i en kornåker.

image  image

Jeg klarer ikke å bestemme meg om jeg foretrekker kanel eller sjokolade baren best – men samma det, lykken er like fullt til å ta og føle på.

Fikk i går servert en fantastisk shake igjen av min mentor, Merete, denne gangen med mer blåbær i og pynt på toppen. Jeg fatter ikke at dette kan være så godt, jeg er akkurat som en unge i en innhegning full av kaniner og lykkerusen er langt over skalaen over hva som er forsvarlig å beskrive.

image

En ting er fortsatt litt uavklart i dag, og det er hva som skal forberedes til middag. Jeg har funnet frem excel arket mitt, men det blir det jo ikke noe middag av uten noen velvalgte ingredienser… What to do, what to do…

Stay tuned

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #shake #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

 

Facebook kommentarer