Sesong 2 – Dag 6, PARTYYYY!!!


Ohoy there….

image

Jeg har benyttet mine dager som kroppen skal hvile til noen sosiale adspredelser. Tilbragte lørdagen sammen med ca 1200 jenter på fest i Oslo Spektrum, og hvitvinsfaktoren var definitivt tilstede. Mitt moralske kompass future wife to be hadde en liten refleksjon overfor meg da hun fortalte at det kommer til å bli mange, mange jenter på dette arrangementet. Dette hadde jeg ikke tenkt på i det hele tatt i og med at det var min venn Peter som hadde invitert meg med på dette. Jeg må nok innrømme at den blonde delen av meg ble overrasket da jeg innså at hun hadde helt rett, og av 1400 som var tilstede så var nok 1200 kvinner.

Festen ble en kanon suksess, og jeg kan trygt konstatere at min endringsreise til et sunnere lit og ikke minst slankere liv fikk et par skudd for baugen denne kvelden. For det første: hvitvin er det som inneholder minst kalorier når det gjelder alkohol. Problemet oppstår når du mister tellingen på antall enheter, da har det en lei tendens til å snike seg innpå litt flere kalorier enn beregnet. For det andre: det kan se ut til at det opplegget jeg er på nå har forårsaket en kraftig forsinkelse på virkningen av alkohol. Dette gir jo en følelse av at du er ustoppelig helt til du treffer enden av jernbanen.

Uansett så ble kvelden et eneste stort WAHOOO, og med ispedde sangstrofer fra velvalgte hits fra tidlig 90 tall.

Når det gjelder trening denne dagen så ble det med en slags hinderløype på vei hjem til hotellet. Utrolig mange ting som plutselig står i veien når det er sent og du skal «hjem»

 

Stay tuned

Blogglistenhits
#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer