Sesons 2 – Dag 7 – Recovery and reboot in progress


(wahoo) ouch – litt sliten ja…

image

Litt usikker på rekkefølgen denne morgenen, ringte alarmen min eller var det Peter som ringte? Hva gjør jeg innsvøpt i et tonn med laken, og har jeg hatt min aloe vera og shake frokost??? Er jeg våken – Nope.

Etter 12,5 minutter med lettere koordinasjonsarbeid så bar det avsted gjennom Oslos travle gater og frem til Spektrum. Det er utrolig hvor langt du egentlig går når du er i Oslo når du hele tiden må gå i sikksakk over og rundt alle menneskene. Fikk i meg noe Joost og plutselig var gode gamle Bjerkreim klar igjen for ny dag med faglig innhold.

Vel hjemme på Sola stod en usedvanlig vakker og slank skapning og ventet på meg – my future wife to be. Hun hadde laget en svært velsmakende og kaloririktig middag, og vi bestemte oss for å ta en liten spasertur etterpå bare for å ferdigstille restart på litt «late» kropper.

I morgen er det på igjen med vanlig trening og riktig kosthold.

 

Stay tuned…..

Blogglistenhits
#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer