Sesong 2 – dag 8, Back to normal


Jobbe, jobbe jobbe – ikke mange dagene igjen nå…..

Tilbake til normale rutiner igjen med juice og shake + kosttilskudd er blitt så vanlig nå at det går helt på autopiloten. Hele tankesettet rundt hva jeg spiser er helt endret i fra hva det var tidligere, og jeg trenker nesten ikke tenke med om hva jeg skal ha til lunch eller hvor mye dette inneholder av kalorier etc.

image

I dag var det denne rakkeren som stod for mellommåltid før middag, og jeg hadde allerede planlagt at vi skulle spise litt lett etter vi hadde gjennomgått styrketrening.

I dag var det bare helt standard ting som stod på treningsopplegget, og jeg fant det best å bytte litt ut med en slags kjøre alt for stor harley davidson – reise deg opp – rope wahoo 3 x 20 ganger. Skremte katten, og fikk undrende blikk fra future wife to be….

Det som imidlertid ble dagen treningsøkt var da min mentor gjennomførte 3 x 30 jumping jacks 🙂 Lite viste jeg at når hun trener uten BH så kaller hun dem Jack????? Uansett jeg var svært motivert og hang meg med……

image

I dag landet jeg på Bestemors fiskekaker med bein, enkel salat og litt quinoa (de små rakkerene som eser ut som bare julenissen på chartertur). Etter å ha fortært middagen hadde jeg en sterk fornemmelse av at noe skulle skje i dag, og jeg argumenterte sterkt for en fisketur. Jammen hadde jeg rett 🙂

image

Spiser du fisk får du fisk…….. Det hele ble stor lykke over en litt mindre fisk, og mental balsam for sjelen da solen forsvant bak fjellene og natten senket seg (he he Im kinda poetic)

image

Stay tuned

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #mat #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer