Sesong 2 – dag 9, Jeg er ned 7 kg


Ohoy there, jeg er ned 7 kg fra 93,4 når jeg startet og nå i dag 86,4 kg. Dette fortjener et kjempestort WAHOOO!!! og jeg var litt bekymret når jeg var tilbake fra Oslo etter helgens utskeielser om dette ville få katastrofale følger. Jeg var riktignok 86,4 kg også på lørdag og i dag er det tirsdag så det er nok mulig at litt krøll i tapeten ble forårsaket med et ukjent antall glass hvitvin på fest i Spektrum ja…..

image

Uansett feiret dette med en nesten katastrofal middag hvor alle grønnsaker smakte nesten ingenting og var heller ikke kokte eller stekte på en tilfredsstillende måte. Resultatet ble bare vomfyll innenfor 600 kalorier, og en deprimerende affære.

Hadde et hyggelig besøk da som gjorde at dagen ble helt topp igjen. Lene – hot smashing nurse wife til min stebror var blitt en smule inspirert over at jeg har kommet meg gjennom C9 opplegget og ville høre meg tegne og fortelle mer om dette. Jeg kunne se på henne at du var dypt inspirert over mine erfaringer, og jeg gleder meg til å se henne i gang med sitt C9 prosjekt. You go girl!!! Min stebror tenkte bare på farse i brød (dette er Bryne og omegns nasjonalrett og består av kjøttfarse ispedd masse bacon klemt inn mellom en delt heidevegg (eller stor hvetebolle om du vil)) Denne farsen var komplett – he he. Skal nok få bukt med den farsespisingen midt i hverdagen og få han inn på noen kulinariske lavkaloriholdige middager som er både frekke og freidige…OK dette er selve maten jeg snakker om nå altså.

Fikk en flott rask kveldstur på over 30 minutter i dag, og kjenner at dagen ble passe innholdsrik til slutt allikevel.

Stay tuned…..

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer