Sesong 2 – dag 10 & 11, Hvor er bremsene???


Det har vært noen travle dager, og jeg har sluttet i jobben min. Dette har vært en litt rar følelse, og det er mange tanker som da drifter gjennom hodet. Skal jeg fortsatt ta aloe vera juicen min kl 0700 etterfulgt av sjokolade shaken min kl 0703? Når skal jeg ha mitt lille fiber mellommåltid før lunch i og med at jeg nå ikke er tvunget til å ha lunch mellom 11 og 12? Og hvor, hva og med hvem skal jeg spise lunchen min??? I går gikk jeg til og med 2 turer fordi jeg hadde tid….Hvor skal dette ende???

image

 

Jeg tror jeg har tatt i litt for mye i det siste, noe som har resultert i at jeg nå er 85,1 kg – ned 8,3 kg. Det er på tide å finne frem en eller annen form for bremser. Hva heter de, slankebremser eller fettbrems??? Dette har jo aldri vært en problemstilling i hele mitt liv. Ikke føler jeg meg sliten eller tom for krefter men snarere det stikk motsatte. I går vurderte jeg faktisk om jeg skulle telle steiner i singelen min bare fordi jeg hadde energi til det.

Jeg ble invitert med på lunch av en meget god venn Peter Høiland i går. Det var han som introduserte meg for C9 og jeg kan ikke annet enn å takke og bukke for det. Det er lenge siden jeg har følt meg i bedre form, og hatt bedre selvtillit enn på det jeg kan huske.

image

I og med at jeg nå ikke er låst opp i faste arbeidsrutiner så lurer jeg på om jeg skal brenne av litt energi på alternative treningsformer.

image

Det som slår meg er at jeg har i alle fall gjort meg noen svært nyttige erfaringer gjennom de 11 dagene vi (jeg og my future wife to be) har gjennomført med opplegget FIT1. Jeg bruker ikke «unødvendige» penger på en brus her, et horn med ost og skinke der, noe som for min del utgjorde ca 50 kr i gjennomsnitt hver dag. På en måned blir dette en del penger – ca 1500,- pluss at jeg ikke lenger savner det (noe særlig). Bilen bruker mindre strøm, skoene blir ikke nedstemte, bukser, skjorter og dresser klager ikke lenger over at de knirker i sømmene. Det er generelt bedre stilt over hele linja (mas, mas, mas), det er ikke mandag hele året, og jeg har alt å leve av. Fikk en fornemmelse av DumDum boys her, men det er sikkert forbigående.

Minste guttungen flirer av meg – pappa e ikkje tjukke lenger. Se her, sier han, og skviser magen min sammen og ler… Før va det jo ein svære valk her, men nå e det jo ikkje løye engång…

Kanskje jeg nå skal hjelpe til med å få andre i gang på dette som jeg nå erfarer som ekstremt positivt, jeg har jo tiden til det nå som jeg ikke jobber i faste låste rutiner. Jeg kan disponere tiden hvordan jeg vil, og med hvem jeg vil. Kan dette være en jobb??? Kan det gå an å leve av å hjelpe andre til bedre helse, sunnere liv og i tillegg ha en trivselsfaktor som er langt høyere enn folk flest???

 

Stay tuned

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #jobb #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer