Sesong 2 – dag 12 – found the brakes….


Ohoy there, good news!!! Jeg har funnet bremsene.

Etter 9 + 4 + 12 dager (9 dager med C9, 4 dager med «liten pause» og 12 dager med FIT1) som har vært en eneste vektreduksjonsturne i superklassen så fikk jeg endelig bremsene på….. Jeg øket inntaket av mat litt og er nok nå på et inntak som er 1700 – 1900 kalorier. I tillegg til at jeg hadde hviledag med trening så har vekta stabilisert seg. Puh – jeg begynte å lure på om jeg helt skulle forsvinne der et øyeblikk. Det som i alle fall er sikkert er at jeg ikke lenger er en tungrocker, og jeg lurer på om jeg skal begynne å gå i bar overkropp under dressjakken.

image

Det tok ikke lenge før jeg kunne tilby min tid for noen andre, og hvem ellers å starte med enn min yngste sønn Anders. Han ville direkte avgårde å fiske laks når han kom hjem fra skolen. I og med at jeg ikke hadde annet fore så raste vi oppover til Bjerkreim for å fiske. Energinivået var helt maksimert og i Bjerkreim stoppet vi innom «Besten» for å bunkre opp med fiskeutstyr. Anders fikk prøve fullt vaderutstyr i dag, og var strålende fornøyd.

image

Jeg har aldri hatt en flottere tur i elva uten å få med en eller flere lakser hjem, og Anders var superhappy da han hadde fått lære å fiske med spinner. Vi har nå offisielt renska hele strekket hvor vi fisket for mose og annet groe på bunnen, og endre opp med å fiske opp en annen spinner som noen hadde mista 🙂

På turen hadde jeg putta en protein bar i lomma, og vi hadde «snopa» med oss hver sin Imsdal iste (som bare inneholder 15 kalorier pr 100 ml).

Ingen lakser, men to ekstremt blide fyrer 🙂 Life is good….

Stay tuned

Blogglistenhits
#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer