Sesong 2 – dag 13, Still going strong


Wahoo,

Jeg har hatt en gnagende lyst de siste dager, en lyst som har blitt enda større en lysten på HUMBURGEREN…. nemlig KEBABEN!!! Ohhh lord have mercy on me. Jeg har stått imot sjokolade og chips, brus og pølser, og jeg er i ferd med å tilte over. Jeg la inn en ekstra gåtur i dag, og hadde en pinlig lunch som knapt ble lagt merke til, og alt dette bare for å spare opp til min store utskeielse KEBABEN…….

Hadde en tur innom et middels stort kjøpesenter for å treffe noen hyggelige mennesker, og jeg kjenner at jeg stråler av energi, noe som til og med synes under armene mine 🙂 Go green Bjerkreim!!!

image

På turen hjem etter å ha flydd lavt rundt på hele jæren så skjedde åpenbaringen så tydelig som jeg kunne tolke det….

image

Dette kunne ikke være annet enn en tydelig bekreftelse for at det var greit med min utskeielse med denne frekke KEBABEN. Jeg snudde om og stormet opp til kebabsjappa og handlet kebab til meg og gutta (noen ville ha kebabpizza så det ble et par av disse og…) Jeg følte en blanding av skam og lytte på en og samme tid da vi vel hjemme satt og spiste våre varianter av kebab. Jeg skeiet skikkelig ut med et glass pepsi helmaks og følte at jeg hadde fortjent det 🙂

image

Etterpå følte jeg meg sykt mett, og sinnssykt lykkelig 🙂 Kan livet bli bedre???

Stay tuned…
Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer