Sesong 2 – dag 14, Walking the bass


Ihaaaaa!!!!!

Jeg kjenner at energien bare strømmer gjennom meg om dagen, og kreativiteten tar ingen ende. Etter inntatt frokost med Aloe vera juice og sjokolade shake så slo jeg ihjel litt tid med å sortere mips i skuffer og skap. Fant frem 12 gamle mobiltelefoner som jeg nå lurer på hva jeg skal gjøre med…..

Hadde en litt alternativ tur i dag. Stod i opplegget mitt at jeg skulle ha en tur på 20 minutter med litt mer puls enn vanlig rask gange. Hmmmmm – what to do, what to do. Gikk rundt i huset og funderte over hvordan dette skulle gå til da jeg plutselig ser at min kjøre kontrabass kunne trengt å bli luftet en tur. Pakket den inn og slengte den på ryggen for så ut å gå. Det funka som fy…..snakk om walking bass. Hadde med minste poden som kameragutt og vi hadde etter turen en fin seanse med en liten mini fremføring midt i turløypa…Må jo innrømme at en del forbipasserende både smilte og forunderlig nok så var det et par som ristet oppgitt på hodet… hmmmm, hvem setter ikke pris på litt bassing ved vannet??? Walkin bass video…

image

Vel hjemme hadde jeg styrketrening med en haug med sit-ups og armhevinger, pluss harley øvelsen på mosjons-ro-sykkel-thingie- apparatet. (power rider heter den (lurer på om jeg skal sette på born to be wild neste gang jeg bruker den)) Vasket bilen super raskt og grundig og var rett og slett svett etterpå (eller var dette bare vaskevann??) og tok tak på plenklipping der jeg unnlot å bruke den som trekker plenklipperenn fremover (jeg skubba den :-)) Alt i alt en solid treningsøkt med masse variasjon.

Ble invitert på middag til min mor i dag, og hun hadde tydeligvis fått med seg hva jeg holder på med. Her var det tatt hensyn så det holdt etter, og kalkunfillet med grønnsaker og en knert med ovnsbakt potet ble høytidelig inntatt. Så kom det frem dessert med og fristelsene var det bare å stå standhaftig i mot…. Jeg tok en kaffe 🙂

imageimage

Jeg hadde ikke lyst til å gå på samme skamfulle følelse som i går etter kebaben så jeg lot være å forsyne meg. Min mor kom med innrømmelsen av at hun hadde vurdert å lage karamellpudding, og der hadde jeg gått på en kjempesmell.

Stay tuned…

Blogglistenhits
#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer