Sesong 2 – dag 15, The body scan – ultimate truth!!!


Yaahooo!!!

I dag er det dag 15 av opplegget vårt med FIT1, og det går så det griner (og her er det ikke meg vi snakker om)

Aloe vera, liten pille med mineraler og vitaminer + sjokolade shake før unger og future wife to be haster ut dørene på vei til skole og jobb – HEY!!! jeg og vil være med….. I og med at jeg p.t. ikke har noen jobb så tilbyr jeg meg å være privatsjåfør og lunch-man for min kjære Merete. Hun går enkelt med på dette og jeg har plutselig en liten hospitering hos min future wife to be 🙂

Etter å ha rigget meg til med PC – båret ut all søplet på jobben hennes og fundert over hva denne dagen bringer kommer hun med en liten innrømmelse. Hun er lav på energi og litt misfornøyd med dette. Jeg styrter ut dørene og kommer tilbake med et kanonprodukt som skal sette himmel og henne i bevegelse. Dette kommer til å bli kjempegreier, og vi blander begge ut hver sin drink med noe som heter ARGI+. De neste 15 dagene kommer vår endringsreise til å inkludere ARGI+ for virkelig å hente ut overskudd (eller finne tilbake til det som ein gong var)

Jeg er jo ikke sen å be i dag så etter vi har vært og plyndret salatbaren på handelslaget på Sola så bestiller jeg time for oss begge på kroppsanalyse på – hold dere fast……….InBody 720!!! Dette er fetteren til R2D2 og muligens noe av det klokeste innen bodyanalyse som verden nord for ekvator har å by på.

Vi gjør ferdig arbeidsdagen og jeg frakter future wife to be trygt hjem, vi spiser en festlig salat akkompagnert med 2 drumsticks (tada bling) – kyllinglår heter det vel, og legger ut på en 30 minutters oppvarming hvor vår lokale skog får kjørt seg.

Løfting av trær på rot

image

Og klart er det ikke mye igjen når Bjerkreimgoeshealthy er på tur i skogen

image

Jeg tror jeg røkka stammen rett av. Uansett blide og fornøyde raska vi på hjemover for å rekke armhevinger, sit-ups, sint og pinglete katt, en planke (2×6 eller 1,5 X3) er litt usikker, en øvelse som ligner litt på supermann som flyr bare jeg gjør det med en arm og en fot i været på en gang. Mye tøffere sånn 🙂

image

Så var det tid for bodyscanning……….. Jeg må innrømme at jeg var litt usikker på hva en kan forvente av slikt, men en ting er sikkert – den gjorde sinnssykt godt for selvtilliten. Jeg steg opp på en slags….. dings og den peip og regna ut en masse greier, og til slutt forelå en pen utskrift som konstaterte følgende:

Bjerkreim, sa den…( eller var dette inne i hodet mitt??) Du har en BMI på 24,6 (hun som gikk gjennom rapporten sa at dette var egentlig noe vi ikke skulle bry oss om, men det var det eneste jeg kunne relatere meg til) og du er målt til 85,9 kg. Dette var selvfølgelig med en tung shorts, belte på 0,5 kg i vekslepenger og solbriller kl 1900 :-). Jeg er jo vant til å veie meg om morgenen uten en tråd, og alle unødvendige væsker presset ut av kroppen (Ikke tenk for mye). Jeg fikk målt opp min muskelmasse som var 40,2 mitt kroppsfett som var på 14,8, Min muskelmasse i høyre og venstre arm og ben som var svært balanserte og mitt midjemål som var 0,88. Summen av alle disse var at rapporten kunne fortelle meg at jeg var normal på alle områder!!!!! Den kom også med et forslag på hva min idealvekt KUNNE være: 83,6 ned ytterligere 2,3 kg. Hmmmmmmm…

Rapporten kom også frem til at dersom jeg lå på sofaen, optimalt temperert, med en ordinær hvilepuls så ville kroppen min forbrenne 1904 kalorier i døgnet!!!!! Jeg er jo rene atomkraftverket!!!

Med en selvtillit på høyde med Mount Everest og et energinivå veldig nære en middels stor romrakett så bar det avsted videre for å stolt vise rapporten til min mor 🙂 Hun forstod lite av denne og var bare redd for at jeg nå var i ferd med å bli for tynn 🙁

Stay tuned…

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer