Sesong 2 – Dag 19, 20 og 21 – Busy days


Rutiner, rutiner, rutiner…..

Neida – bare masse travle dager 🙂 Vi er på siste innspurt på vårt FIT1 opplegg, og jeg må si at det har vært utrolig enkelt å gjennomføre. Jeg tenker nesten ikke over det lenger at jeg har byttet ut trøtte morgener med kaffi og grums til nå å ha en fin morgen skjokolade shake, litt forfriskende Aloe Vera juice og noen vitaminer i form av noen små piller. Det nye innslaget i familien ARGI+ har nok ennå litt tid på seg for å vise hva den er god for, men jeg kan ikke si at energien har avtatt.

Jeg har gått fra dette:

20150331_081444956_iOS IMG_2157 image

Til noe som er helt annerledes, nemlig dette:

image image image

Det er over 9 kilo i forskjell på disse fyrene, og følelsen er betraktelig bedre.

Jeg «teller» litt kalorier enda, men jeg har sluttet med å bruke Excel når jeg skal lage middag. Vi kan «skli» ut litt og gå på fest og drikke litt vin uten at det gir de store utslagene på vekta. Det er en ting som jeg må innrømme og det er at jeg ikke liker å trene noe særlig, så her må det tas i et tak for at dette skal bli mer gøy. Jeg kunne tenke meg å løfte sau, eller rive garasje eller kanskje bære en liten bil som gode alternativ. Trening skal være gøy, og ja det er inspirerende og se future wife to be trene foran meg (ikke tenk for hardt) da hun er et syn for guder, og jeg er hennes religion… uhhhh nei det ble feil, hun er jo min religion – hva blir da det neste at jeg er et syn for guder??? Anyway – vi har nå funnet frem noen «gamle» elastiske strikker med håndtak som jo kan bli morsomt å se hva vi får til med. Vil vi trene med den frykt at strikken er råtten og den smeller opp mellom bena på deg, og jeg kommer til å få blåmerker som er svært vanskelige og forklare. Ja, ja, time will show. Vi vil i alle fall nå sette inn sluttspurten frem til vi reiser til Lisboa 20 september 🙂 Det kommer i alle fall til å bli gøy!!!!!

Stay tuned…..

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer