Sesong 2 – dag 22, 23 og 24 – Jeg skal på film!!!!!


Wahooo!!!

Dagene går så det flyr og det er nå bare 6 dager igjen av opplegget som jeg har startet på. Det er gått over 6 uker siden starten og det har vært tøft, spennende, ekstremt lærerikt og ikke minst et solid løft for egen kropp og helse.

Mandag denne uken så var det en nokså «normal» dag, mine vante rutiner er blitt litt «kjedelige» å blogge om så nothing new there… I og med at jeg kjenner at jeg har enda mer energi enn tidligere uker så hadde jeg en tur rundt og besøkte noen venner. Når jeg kommer inn døra så sier Line til meg «har du kommet her for å slanke meg???» – hun ser på meg med et sårende blikk, og jeg kan berolige henne med at jeg ikke er kommet med det på hjertet. Jeg har tatt med en pose med andre ting som hun skal få lov til å teste ut noen dager, og det har aldeles ingenting med slanking å gjøre. Hun kan fortelle meg at hun har en boks med C9 opplegget stående og hun har «gruet» seg til å åpne denne. Gamle Bjerkreim lar ikke en god mulighet gå fra seg til en liten demonstrasjon så vi prøvesmaker oss gjennom hva de forskjellige greiene er. Litt senere på kvelden får jeg beskjed på messenger at hun og en venninne skal i gang sammen, og de er nå på 3. dagen and still going strong – YOU GO GIRL!!!

image

Jeg må si at mine turer er de som er mest inspirerende, og spesielt med godt vær og fantastisk natur. Jeg går og nynne på alle ikoniske melodier som får meg til å føle at jeg er med i en film eller noe…… Så popper det inn en melding via #Bjerkreimgoeshealthy FB siden…. Han heter Erlend og han skal lage dokumentar!!!!!! Han lurer på om jeg vil være med????? Hmmmmmm tenker jeg dette kan bli interessant (jeg glemmer jo helt å spørre om hva eller hva dette skal brukes til så klart sier jeg jo JA!!!)

En smule full av adrenalin rusher jeg hjemover og gjør klart for avreise til Bjerkreim hvor 20 talentfulle gitarelever skal få sin dose med rock&roll gitarundervisning. Det er siste dagen som vikar på Bjerkreim kulturskule, og jeg pakker ned mine revmedier og kjøper inn noen gulrøtter og en boks med sneisne tomater for å komme solid gjennom dagen.

image

Jeg ser jo litt gitarlærer ut da 🙂

Vel hjemme kommer en litt mindre hyggelig beskjed – min minste guttunge har fått infeksjon i såret han fikk over ene øyet, og må på legevakten 🙁 Jeg kjenner at pappahjertet renner over og skulle ønske at det heller var meg som hadde denne vondt…..Han er en tålmodig fyr, og etter å ha snakket med han så er han ved godt mot, og skal i gang med en liten intensiv-kur for å få bukt med infeksjonen.

image

 

Stay tuned…….

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy
 

Facebook kommentarer