Sesong 2 – Dag 25 og 26 – Crazy days med kamerateam i hæla!!!


Woooooops!!!

I dag er dagen som det kommer kamerateam hjem til meg. Det er 3 studenter fra UIS som skal lage en dokumentar om det å gjøre en endring av livsstil. Dette er en oppgave de har på skolen og den blir på mellom 6 – 9 minutter….. Ja, klart det er noe å stille opp på – jeg har jo overskuddet og de trenger en crazy S(/#¤% fyr som nå gjør noe helt annet enn for 8 uker siden, og han har det morsomt med det i tillegg. Jeg liker å hjelpe andre, og jeg er jo ikke akurat redd for å by på meg selv da så hva bedre enn å tilbringe de 2 neste dagene med kamerateam i hæla!!!

image

Så dette er da meg – med mygg (ikke sånne plagsomme, men de som tar opp lyd :-))

Gutta rigger opp alt stasjet sitt og setter i gang med å intervjue meg (og bare der tror jeg egentlig de hadde nok materiale til å komme i mål med prosjektet sitt) og jeg forteller livlig med innlevelse og engasjement om det som ein gong var, og det som nå gjelder. Vi høster agurker i drivhuset, henter gulrøtter fra åkeren min :-), og vi høster inn litt Mojito busk som vi lager sunn grønn te på 🙂 Jeg er litt usikker på om gutta henger med på alt, men de løper rundt meg og filmer og tar opp lyd (en sånn mikrofon som ser ut som en død katt :-)) Vi drar avsted på butikken mens jeg handler inn til middag, og hele butikken lurer på hva i alle dager er det nå han har gjort!!!! Jeg lager en kanonsunn middag, og utøver mine kokkekunster på alle tenkelige måter, lager til og med et lite kutt i fingern – men pytt pytt, all is good, og når vi setter oss ned for å spise så passer det å avslutte for denne dagen.

Ut å kjøpe dress!!!!

Hadde mest lyst å dra med Tom Inge (kompis og nabo) på Oilers kamp, men hadde totalt glemt at jeg måtte kjøpe bryllups dress…..

image

Merete, future wife to be, var litt «stressa» i og med at hun følte at hun hadde med seg Ace Ventura på shopping. Jeg kunne stolt komme inn i en medium SLIM FIT skjorte og dressjakke 1 størrelse ned. De der buksene blir forbanna smale om leggene når du skal en størrelse ned så jeg beholdt størrelse 52 på denne …..Dersom dere lurte – jeg fikk avslag på å gifte meg i shorts slik som på bildet 🙂

FREDAG – og ut på tur med kamerakameratene på slep…..

Det er utrolig hvor annerledes en tur blir når noen skal filme den. Godt at jeg fikk med Tom Inge på tur da slik at vi kunne fjase og prate om alt mulig mens gutta løp og løp for å komme «foran» oss da vi gikk. Jeg er helt sikker på at de fikk mer trim enn oss i dag – well done guys!!!!

image image image image

Turen var i alle fall interessant – og vi kunne briljere med fantastisk vær og natur fra Klepp Stasjon, Gunnarsberget og Frøylandsvatnet. Tom Inge var rene historiefortelleren, og kamerakameratene ble stadig vekk forstyrret av at de måtte ha naturklipp som ender og fisk som vaket – siv som svaiet (neida det var ikke Siv som kom hjem sent etter i går kveld) med mer. Til og med Midgardsormen fikk en solid filmatisering og gutta var både slitne og glade når vivar tilbake etter tur.

PS jeg er usikker på om det er mitt tempo, eller om det var tilfeldigheter. De var 3 studenter i går, og det møtte opp «bare» 2 i dag tidlig 🙂 Uansett gutter – its been a blast – gleder meg til å se hva dere sakser i sammen!!!!!

image

Stay tuned

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer