Sesong 2 – Dag 27, 28, 29 og 30 – Siste dagen av opplegget er her!!!


WAHOOOOOOOO!!!!!!!

Da er gamle Bjerkreim ved veis ende med FIT 1 opplegget fra Forever, og jeg må si at det funket helt perfekt.

image

Mine morgenrutiner er blitt geniale, og jeg har i tillegg nå overskudd frem til lunchtider (og ja fordi om jeg p.t. ikke er i «vanlig jobb» så har jeg holdt meg gående med arbeid ja) og jeg merker i tillegg at jeg nesten sliter ut de rundt meg med min energiske nye Bjerkreim 🙂 Jeg er blitt den blodtrimma Ferrarien som nå har sluppet ut på en racing bane (jeg er ute av sykkelstien, dersom Ferrarier noen gang hadde kjørt der 🙂 ), og jeg har energi til å stå løpet ut helt ut i de små timer (ikke tenk for hardt!!!) Jeg har inspirert 5 stk til å komme i gang med samme opplegget som jeg og future wife to be nå har gjennomført, vikariert ved Bjerkreim Kulturskule, opptil flere spillejobber på en dag og masse masse mer…..

image image image

Jeg har funnet en ny måte å nyte min Mojitobusk på

image

Mojito te – eller mynte te som noen sikkert ville kalt den, og best av alt:

JEG HAR TATT AV 10 KG!!! Jeg har i tillegg redusert omkrets rundt mage fra 100CM til 93CM, og rundt manboobs fra 107 til 101,5 – WAHOOOOOO!!!!!!!

image

Jeg har oppdaget at omgivelser inspirerer til tur, natur og mennesker.

BMD Logo small

Jeg har klart å gjennomføre en gedigen endring, sammen med future wife to be. Hun hevder at hun ennå ikke føler seg fin, men brudekjolen er i alle fall blitt for stor så noe må jo ha skjedd 🙂

Det er 3 dager til jeg og Merete skal gifte oss, og vi gleder oss helt kanonmasse – det kommer nok til å bli noen utskeielser i Lisboa, men ikke alt for ødeleggende. Vi tar med oss basis på hva vi har vært igjennom siste ca 6 uker og vil opprettholde dette uansett.

I dag som er «siste» dagen i Norge før avreise «skeier» vi litt ut og spiser biff 🙂 JIPPI!!! (og en liten sexy Corona)

image

De neste blogg innlegg kommer mest til å være korte og med bilder – litt slik som reisebrev 🙂

BUT!!!!! Stay tuned – når jeg kommer hjem skal jeg i gang med et nytt opplegg: STRØM!!!!!!! Power up old nuclear plant Bjerkreim!!!!!

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer