Power up – knock me down…..


Ohoy there…

Klar for min tredje behandling hos Bailine og i dag er det avslapping på gang – skal også lære å puste riktig 🙂 Jeg har også fått en bok nå som er mer for menn, og ikke bare rettet mot kvinner og kropp.

img_2816

Jeg benker meg nedpå og blir koblet opp etter alle kunstens regler. I dag er det rygg, mage x6 og knær (ja de får litt behandling fordi de er gamle og slitte – ikke fordi jeg vil har ekstremt muskuløse knær) Jeg får på øret Bailine damen som forteller om pusteteknikker, både oppkvikkende og avslappende pusteteknikker. Jeg benytter meg av de avslappende pusteteknikker og nærmer med nesten et Zen aktig stadie mens kroppen min vrir seg i en slags kombinasjon av jenka og salsa på benken. Jeg puster rolig ut og holder pusten til jeg må puste inn igjen – det er nesten litt magisk.

img_2819

I det behandlingen er over er jeg kokende varm og helt avslappet, og jeg får tilbudet om å ta 10 minutter med behandling på rygg og overarmer. Jeg er jo ikke kjent for å feige ut så jeg sier kjør på (jeg tror at jeg her må ha følt meg som en sau uten ben (en sky)) og Grete kobler meg opp på ny.

img_2820

Tøff som en middels stor hannløve kjører jeg i gang på en litt «sovende» kropp – og jeg ber om mer trøkk på strømmen da jeg selvfølgelig tåler dette utmerket. Musklene jobber som besatte og jeg kjenner at jeg blir varm og andpusten, og alt dette uten «å bevege meg». 5 minutter ut i programmet må jeg kaste inn håndkleet – strømmen er gått i gamle Bjerkreim, kroppen min er i høygir mens jeg selv er litt i dvale og dette fungerer dårlig sammen. Jeg blir koblet av alle strømkilder, servert noen liter vann, og kunne nok også hatt behov for en time med solarium akkurat der og da for å justere den gryende fargen av hvit som dukket opp i ansiktet mitt.

Hva i all verden trodde jeg? At jeg kunne bare kjøre på så remmer og tøy knapt kunne tåle??? Dette er tydelig mer effektivt enn jeg hadde trodd. Alle mine muskler som blir aktivert av disse strømpads jobber som en høy-eksplosiv treningsøkt, men jeg mentalt «ligger og hviler meg». Her må det en mental justering til…… Jeg skal stille sykt forberedt på neste time – oppvarmet, riktig justert m.t. næring, oljetrykket kalibrert og husket å sjekke lufttrykket i dekka. Jeg skal ikke gå K.O. av noen strømførende pads en gang til.

EN liten bieffekt har jeg oppdaget. Håret mitt er blitt ekstremt elektrisk om morgenen. Vet ikke om dette bare er meg eller er det andre som også kjenner til dette problemet etter strømførende behandling.

img_2702img_2821

 

Stay Tuned…..
Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy #elektrotrening #muskelsimulator #muskeltrening

Facebook kommentarer