Hvem er jeg og hvor kommer jeg fra???


Ayree, ayree….

Hvem i alle dager er jeg og hvor kommer jeg fra? har dere noen gang lurt på dette, og ikke minst like viktig har dere egentlig funnet ut av dette.

På min endringsreise så dukker det opp stadig vekk ny kunnskap, hvorfor bier er så glade i blomster, hvorfor ingen kjemper for rettighetene til grønnsakene og ikke minst hvilken blodtype kan spise hvilken mat…??? What!!! dette ante jeg fint lite og ingenting av… Så da er det bare å gå i gang med do it yourself homekit stab your finger and find your blood type KIT….

img_2858

Etter assistanse fra en kjekk kvinne med medisinsk erfaring så kommer det frem at jeg er blodtype A Rh – (Noe som er av det vanligste hos den Norske befolkningen (og jeg definitivt trodde jeg ikke var))

img_2861

Hva har dette så å si for min endringsreise til et sunnere liv? Jo: hva jeg spiser og min blodtype er visstnok sterkt knyttet sammen. Blodtype A er jordbrukeren ????!!!! å nei dette kommer ikke til å fungere. Jordbrukeren skal ha grønsaker og ikke kjøtt!!! Dette  står jo ikke i det hele tatt til mitt image som velfungerende rocker og kjøttspiser. Uansett så skal jeg sette meg inn i dette og skal teste ut denne endringen i måten jeg skal spise fremover. Lurer på om jeg skal velge struts eller sik til middag…..

Jeg går i gang med neste runde med Elektronica og nye dancemoves for bedre muskler og helse.

img_2890

Etter behandling på armer og rygge, er det tid for mage og stuss. Jeg setter på et nytt kapittel i kunskapskartoteket til Bailine og denne gangen handler det om hva en spiser på hilke tider. Jeg flirer litt når jeg ser for meg at jeg skal spise frokost som en prinsesse, lunch som en dronning og middag som ei fattigjente….. Kan kostumelageret på teateret ha noe som jeg kan bruke her for å finne den rette stemningen…….

PS: jeg er nå opp 3 cm rundt bryst og ned 1 cm rundt midje, hofte og stuss 😉 Jeg er 0,5 kg til opp, men dette er positivt.

Stay tuned

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy #mat

Facebook kommentarer