Power me up – PULL!!!%&##¤»


Yikes!!!

Mange lurer på om jeg overdriver det jeg holder på med, og det kan jeg ikke si at jeg gjør i det hele tatt. Jeg er bare elektrisk av alle fordeler alt dette jeg holder på med gjør med meg og kroppen min 😉 Jeg og wife har optimale dager med kosthold og med elektrisk trening, og vi skal snart feire 2 mnd bryllupsdag 🙂 Vi er jo nødt til å feire hver måned ettersom «alle» andre på vår alder som er gift feirer 10, 15 og 20 års bryllupsdager.

I anledning at vi holder oss stabilt «nede» når det gjelder vekt så gjelder det også å feire litt og ta oss litt ut på trivielle aktiviteter. Vi ble invitert av Jens & Line til å bli med på Main Street konsert på Sandnes brygge, hvor selveste Svein Mæle spiller gitar. Vi gjorde som folk flest og hadde en liten for-fest med litt Mojito, juleøl, cava og vannpipe før ferden gikk til Sandnes.

Konserten var kul den og stemningen var så og si i taket etter x antall enheter av tørr hvitvin. Det er da jeg ( eller jeg mistenker at det hele er snakk om en ninja trapp) ikke oppdager et trappetrinn – som igjen medfører et svært langt trinn i litt ustø gange og en litt for «bred» rockepositur – eller nedslag som noen vil kalle det. Jeg kjenner det røsker til på baksiden av låret mitt og jeg lager et umpfh, men fortsetter som den slanke rockeren jeg er uten at noen skal oppdage hva som har skjedd.

img_2902

Et par dager etter dette dukker denne kameraten opp, og mye tyder på at jeg har pådratt meg nord-europas røffeste strekk. Så ja jeg har hatt litt trøbbel med mine morgenturer og min trening i det siste, men i dag er det klart igjen for ny behandling hos Grete på Bailine på Sola. Hun fikser opp i dette helt garantert…. Power me up!!!

Stay Tuned!!!!!

Blogglistenhits

#humor #muskelstrekk #helg #venner #uhell

Facebook kommentarer