Prosjekt 2017!!!


Ohhh jul med din glede…….

Når den verste blodtåka nå har lagt seg etter en massiv julefeiring så går vi erfaringsmessig inn i et vakum av tomhet og gryende dårlig samvittighet. Vi er tomme og utladet fordi vi kom oss gjennom jula og alle julegaver og julekort er levert og alle juleselskap er gjennomført. Det er ingenting som egentlig står på agendaen annet enn for dem som må jobbe litt i romjulen.

For alle andre så er det tid for refleksjon over året som gikk. Vi ender ofte opp med at vi glemmer alt vi har oppnådd, og at vi fokuserer mye på hva vi vil endre til «neste år». Bruk derfor romjula på å tenk gjennom hva du fikk til i 2016, og legg en plan for at du skal fortsette med det som gikk bra, eller det som var gøy. Planlegg hvordan du skal bruke tiden din i 2017 på det som ga deg energi og på det som gjorde deg glad i 2016. Sett opp dine prioriteringer på hva du har lyst til i 2017, ikke hva du må. Lag deg «et prosjekt» som er verdifullt for deg + 1, og gjør dette til din greie i 2017. Fantasien her kjenner ingen grenser, men sørg for at prosjektet ditt er i tråd med norsk lovgivning og innenfor 20% av normalen av normal folkeskikk og etikk. Tenk hvilken erfaring og kunnskap du besitter og hvilken forskjell du kan gjøre for noen som ikke besitter de kvaliteter som du gjør.

Vi kommer dessverre ikke til å klare å redde hele verden alene, men vi kan gjøre 2017 litt bedre for minst 1 person.

De vi best kan hjelpe er våre nærmeste, ektefelle, barn, foreldre etc. Vi har en tendens til å tenke for stort på hvem vi skal bidra til, og så glemmer vi våre nærmeste.

Du kan velge å hjelpe Elin som har ME med et bidrag til hennes behandling: http://medisinutgifter.no/

Dersom du trenger noen ideer i tillegg så kan du bli med i Helping Hands Norway som bistår med mikrolån (uten renter!!!) til personer som trenger hjelp over hele verden. Du låner dem et lite beløp (24$) og dermed gjør du dem i stand til å hjelpe seg selv med skole, jobb eller andre ting som vil gjøre deres lit litt bedre enn i 2016. I november 2017 så har jeg vært med i Kiva i 10 år, og jeg har lånt ut til 25 prosjekter i 17 land. DU kan se hvem jeg har valgt å hjelpe her: https://www.kiva.org/lender/rune6300

Jeg vil i 2017 gjøre som jeg startet sommeren 2016 med – hjelpe mennesker med å få en bedre helse gjennom sunn mat og riktig tilskudd til kroppen. I tillegg skal jeg kvitte meg med litt juleflesk som jeg la på meg i desember, og dersom du vil bli med meg så er det bare å ta kontakt.

La ditt 2017 bli et positivt år for deg fordi du allerede nå velger at det skal bli det.

Riktig positivt nytt år alle sammen!!!!!!

 

Stay Tuned…..

Blogglistenhits

#verdier #nestekjærlighet #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer