Evighetsmaskinen


Wahoo!!!

Har vært så elektrisk i det siste at alle mine bærbare PC bare slår gnister og dør når jeg tar i dem. Dette byr jo på en del problemer når du skal skrive nytt blogginlegg 🙂

Uansett – jeg har nå på meg statiske hansker og er koblet til jord ute i hagen slik at jeg får blogget litt…..

img_2842

Det er et fantastisk energinivå jeg har om dagen – mye takket være en ny livsstil – nå som gift mann 🙂 og litt med at jeg fortsatt holder den vekta jeg landet på etter C9 og FIT 1 programmet. Etter at jeg startet med behandlinger på Bailine Sola så har også konturer av muskler kommet frem, og lysten til å ta i et ekstra tak selv på trenings siden er også kommet mer av seg selv. Jeg løper nå frivillig etter alle små og store som ligner på en sånn creapy klovn, og jeg lufter gjerne wife om morgenen før hun skal på jobb.

img_2851

Jeg tåler nå til og med arm programmet til Bailine (måtte bare ha en stepmaskin for å holde pulsen i gang) og jeg må si at det funker som bare rakkern. Jeg kjenner meg allerede sterkere i mage, bryst og arm muskulatur og jeg er ikke formet som en kvinne enda så alt dette må jo bare være positivt.

Jeg har hatt en del gode lytteopplevelser hos Bailine – og en som kom litt «overrasket» på men som ikke burde være det var hvordan å holde kroppsvekten. Dette er jo det alle sier etter at de har vært gjennom et slankeprosjekt at det gikk noen uker/ måneder så var alt på plass igjen. Vi glemmer til og med å fortelle hverandre at de er flinke som holder vekten, og det er jo det det handler om – å bli værende på din nye og elegante vekt. Kanskje på sikt bytte ut litt dauvekt med noe som heter muskler, men det kommer ettersom du har energi til å ta tak i dette.

Jeg skal innrømme at jeg nok kunne falt helt tilbake til «gamle» vaner, bare slakket litt på farten (Ja da litt ble det før jeg våkna igjen jeg er ikke feilfri bare nygift)  – bare hatt noen få utskeielser – litt flere utskeielser for så å oppdage at alt arbeidet er gjort forgjeves.

Det å ha energi til å gjennomføre trening er vesentlig, og Bailine med sin tilnærming til trening krever ikke at du har denne energien i utgangspunktet, men behandlingene deres gir deg energi til å komme i gang ytterligere.

Jeg er gått opp litt (0,9 kg) og litt er nok litt utskeielser, men noe er nok at kroppen bygger noen muskler – jepp – you heard me: MUSKLER!!! Jeg aner en gryende kontur av magemuskler som jeg ikke har sett på 25 år (hyggelig gjensyn forøvrig) og ikke minst så klarer jeg flere pushups og situps nå enn på lenge 🙂

Energinivået mitt har også gitt overskudd til: wait for it (lang og slitsom trommevirvel……….) ta da!!! Slutte å røyke!!!

Det vil si – jeg røyker nå kun litt el-sigarett… men dette er kvantesprang for meg. Ingen nikotin tyggi eller snus eller plaster med nikotin – kun damp!!!

Dette gir klart noen ekstra fordeler på egen helse, og ikke minst på omgivelsene rundt meg. Min minste pode er i alle fall svært lykkelig, og han er også fantastisk med å heie på meg med at han forteller meg at jeg er flink som ikke røyker de farlige sigarettene lenger.

img_2843

Ikke rart vi koser oss på fotball kamp 🙂

Stay Tuned!!!!! winter is comming…

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer