I en sofa på IKEA…


IKEA er akkurat som PAC-MAN

Pac-Man_-_Pac-Man_Collection_(GBA)

Først kommer du inn i en labyrint som tar deg gjennom alle mulige avdelinger som du egentlig ikke trenger noe i, men som du alltid ender opp med noe krimskrams allikevel. Bare det å komme til «restauranten» krever list og lempe, spesielt på IKEA i Bergen. Og når du først er kommet frem så starter den evinnelige køen…… å milde softis med ekstra iskrem, krem, dryss, kirsebær, mer dryss og paraply på toppen. (ja, vet det – tok litt av her…) Når du er sulten så er køen på IKEA nesten uvirkelig lang, og så lukter det MAT!!! Magen knurrer, og jeg knurrer, litt usikker på hvor høyt, men i alle fall her skal det spises. Du blir loset gjennom en slags trakt av fristelser, og lysten til å plukke med seg er absolutt tilstede. Det fine med menyene på IKEA er at de inneholder en tydelig oversikt over hvor mange kalorier det er i de forskjellige middagsrettene du kan bestille. De som imidlertid er litt 🙁 er at det er jo så mye dessert frekt og freidig oppstilt. Når du endelig er kommet frem til kassa er desperasjonen nærmest komplett, og i det Merete betaler – styrter jeg bortover til nærmeste ledige bord (ca 500m lengre borte) og setter ny IKEA rekord i fortæring av laks. Yum yum gimme some… I en euforisk lykkerus over å ha holde seg innenfor kalorigrensen på 600 så bærer det videre i PAC-MAN labyrinten.

Etter noen timer (eller minutter) det føles det samme på IKEA så ender vi opp i kassen for å betale, og det er her det egentlige marerittet starter. Jeg tror at min hjerne ikke er helt ulik andres hjerne her, men i kassen så lukter det boller, pølser og pizza ganger pi i andre. Alle går og spiser på noe, og jeg får den komplette følelsen av PAC-MAN. Det hele blir ikke bedre når ventetiden på utlevering er på over 30 minutter, og jeg skal innrømme at disse 30 minuttene gjorde at jeg ikke har klart å blogge om dette før i dag. Jeg tror dette må ha forårsaket et eller annet traume inni meg, og jeg kjenner lysten på soft is, to eller flere pizza stykker og en ventepølse med tilhørende cola til komme snikende inn på meg. Vi klarte å motstå alle tilleggsfristelser, men jeg må dessverre si i fra at det er ingen god ide å reise til IKEA når du går på C9 opplegget. Her snakker vi om potensiell katastrofe, og skamfølelse. Tror da det er bedre på alle andre møbelbutikker, og i verste fall ta turen til Biltema heller. Der blir du i alle fall ikke sulten…..

Stay Tuned…

Blogglistenhits

#humor #slanketips #slanking #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer