Sesong 2 – dag 2


Jeg har fått rocke-muskulatur vondt!!!!

Det er som om jeg har stått bredbent på scenen i optimal rockepositur i 2 timer i strekk. (optimal rockepositur innebærer bena solig plantet i gulvet med minimum 1,5 meter bredde, og overkroppen lent 37 grader bakover (etterfulgt med wahooo utbrudd i hopetall (ref Song 2 med Blur))) Det var derfor godt at vi «bare» skulle ha 1 time med rask gange i dag. My fututre wife to be var enda stivere enn meg, og lydene hun produserte kunne gjøre en hver mann og kvinne lettere misunnelig…..( hun klarte etterhvert å begrense seg puhhh)

image

Hadde en fyrig kanel protein bar i dag ca 1 time før vi la ut på tur, og denne ga akkurat den boosten av energi jeg hadde behov for på turen.  Kjenner det er greit å ikke starte noe form for fysisk aktivitet helt tom for energi, da har jeg også overskudd til å nyte omgivelsene og turkvinnen min 🙂

 

image

Jeg merker nå tydelig at dette prosjektet har begynt å gi positive resultater, vekta går nedover, 87,2 i dag, og Merete kaster blikk på den gryende mannekroppen som jeg ikke har sett før. Hun bruker også unødvendig lang tid på å kjenne på min smått fastere mage og bryst. Dette er jo et positivt bi-resultat av denne endringsreisen, og noe som muligens kan gi helt andre utfordringer enn jeg hadde forestilt meg….

Beltene mine er blitt for lange, og jeg merker at gnagsåret under navlen er borte. Jeg er ikke lenger bekymret for om knappene i skjortene mine kommer til å holde stand ut dagen, og dressene sitter ikke lenger som om jeg ser ut som en dårlig surret oksestek.

imageI går fikk jeg en gave i form av noe utrolig smakfullt, blåbær, jordbær, ingefær og sjokoshake pulver ispedd vann etter behov…..

Dette var alle smoothies mor, og jeg skulle ønske at jeg fikk plass opp i glasset for å slikke i meg hver eneste microdråpe til slutt. Tenk at det Shake pulveret vi drikker hver morgen kunne benyttes på denne måten som dessert….. Milde himmel og potetåker uten sokker på….

Dersom jeg tar av meg min singlet i ettermiddag kanskje hun lager en i dag og 🙂

Jeg har en stund gått og tenkt på om kostnaden med C9 og F1 faktisk er økonomisk fordelaktig, og jeg vil komme med en hypotese på at ja det gjør det. Skal følge med litt på hva vi nå kjøper inn av mat i forhold til hva vi gjorde før vi startet prosjektet vårt. Skal lage et eget innlegg på dette kjenner jeg, sammen med sjekkliste på om du er blitt for stor (woman-guide).

Stay tuned…..

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #smoothie #vektreduksjon #tur #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer