Dag 8 – fremtiden nærmer seg


Må ærlig innrømme at det var tungt å komme seg opp i dag, og turen ble noe kortet ned på grunn av at jeg var sent ute 🙁

image

Juice og pille + shake gikk ned på høykant før det bar avsted på jobb. Jeg har de siste dagene hatt så inn i hampen lyst på hamburger, og denne følelsen av ikke å kunne spise det har nesten gått meg på nervene. Jeg ser for meg disse kjøttfulle skapningene i alle varianter og det grenser nesten til noe syndig…Det har vært på et slikt nivå at jeg vurderer å sette kursen sørover til Helleland hvor de serverer en 3 X 333 grams hamburger og bestille 2 av disse. Da hadde jo de foregående 7 dagene  vært noe bortkastet kan en si, ruinert av 50 000 kalorier i et og samme jafs. 7000 kalorier skal visstnok tilsvare 1 kg fett.

Uansett, jeg googlet litt for å komme frem til et kompromiss slik at jeg kunne få i meg den forbanna hamburgeren på lovlig vis i dag, og jammen fikk jeg det til. 100 gr Gilde Original hamburger (a word from our sponsors :-)) inneholder 230 kalorier, og Coop sine myke og luftige hamburgerbrød inneholder 292 kalorier, da gjenstod hele 78 kalorier til masse masse grønt, dvs salatblader 1 tomat og agurk + en liten knert med Dijon sennep. Tippa den like under 600 kalorier (og ja da den var ikke med grovt brød og av kvernet indrefillet – men I dont care) og satte til livs denne burgeren som om det var bursdag, julaften og gro dagen på en og samme dag. Lykken var til å ta og føle på, og jeg hadde fått bukt med min nemesis – HUMburgeren.

Øving med Country prosjektet vårt skal bli kanon  nå kjenner jeg.

 

Stay Tuned

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer