Dag 7


Da er THEEXTRAVERYSPECIALGRANDULTIMO DIET TOUR 2016 snart mot slutten og returen fra Bergen er et faktum.

Det å opprettholde et stramt kosthold når en er på tur har jeg erfart kan være ekstremt krevende. Lukten av grillpølse på bensinstasjonen når du bare skal inn for å betale for bensinen og ha en flaske med vann er nesten uutholdelig. For ikke å snakke om all gjærbakst som ligger og byr seg frem og lokker med sitt forføreriske blikk. Ferjene er det verste for her må du jo tross alt tilbringe litt tid i denne duften av djevelske fristelser, og alle folka som de spiser…… de trykker inn all verdens godsaker med den største apetitt og glupskhet. Ohhh lord have mercy…

Uansett – det ble en litt senere morgen i dag i og med at utelivet i Bergen ble så smått testet ut litt i går, men morgenrutinen er ennå intakt med 30 minutter tur etterfulgt av Aloe Vera juice og Vanilje shake i dag.

En annen utfordring med THEEXTRAVERYSPECIALGRANDULTIMO DIET TOUR 2016 i Bergen er hvordan du skal håndtere det å spise ute og samtidig ha noe forfriskende i glasset uten at du fremstår som en komplett slankeidiot. Vi landet på vegetarpizza og en pizza med lam og rødløk og de var helt fantastiske. Av alle alkoholholdige drikker så er jo sprit det som gir best uttelling i forhold til effekt kontra kalorier, men betjeningen var ikke helt med på å servere ren vodka til maten. Vi landet på alternativ 2 som ble knusktørr hvitvin (skal visstnok inneholde 100 kalorier pr glass)

xvn_5058031_2.jpg.pagespeed.ic.JsnaHfwdLS

En fordel som ble oppdaget er at når du er på diett så trenger du ikke drikke mange glass med hvitvin før det begynner å bli gøy. Det regulerer seg selv på en måte som gjør at du ikke i det hele tatt trenger å telle over hvor mange glass etc… 3 – thats is 🙂

På turen hjemover gjorde jeg klar lunch på flaske og jeg hadde en pose med 2 små gulerøtter og et eple som sikkerhet for at jeg ikke skulle gå på en ferjesmell.

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer