Dag 3


Wahooo… early in the morning…
Jeg har overlevd de to innledende og tøffeste dagene av min kur for bedre helse og superduper mannekropp. Skal ærlig innrømme at dagene har vært tøffe, men svært effektive. Jeg er nå nede i 90,1 kg, og har redusert omkrets rundt mage med 1 cm og rundt bryst med 3 cm. Hadde jeg vært kvinne så ville jeg jo ikke vært fornøyd med at JEG HAR FÅTT MINDRE PUPPER!!!!!!! Men manboobs kan bare forsvinne for min del, og kanskje med tiden erstattes med noe langt tøffere.

En ting er i alle fall sikkert – det er kjekkere å være to som gjennomfører dette, og min samboer Merete er på mange måter den erfarne innen dette opplegget. For meg så blir hun min PT he, he, og hun vet det ikke selv…..

IMG_2171

Var faktisk ganske snadder å sitte ned med frokostbordet å nyte et stort glass med Aloe Vera juice og sjokolade shake etter vi har hatt spasertur sammen på 30 min. OK – så selve spaserturen var litt slitsom i dag, litt som en bil uten turbo, men ikke mer enn at det gitt fint å gjennomføre.

Oppdaget enda en uventet fordel med dette opplegget – i og med at vi er tidlig oppe så oppdaget jeg at jeg hadde glemt å sette ut søppel, så jeg fikk selvfølgelig dette på plass før bilen kom og henta 🙂

OG – milde moses jeg gleder meg til middag i dag.

Stay tuned…

Hold me, please me, squeeze me…..

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer