Sesong 2 – Dag 16, 17 og 18 – I’m flying high


Wahooo!!!!

Dagene flyr unna, og jeg må innrømme at jeg rett og slett er ennå høy på meg selv etter bodyscanningen på mandag. Jeg er i dag nede i 84,1 kg (ned 9,2 kg fra når jeg startet dette opplegget). Jeg kan ikke si at jeg merker virkning av ARGI+ etter bare noen få dager, men den har i alle fall ikke gjort meg tappet for energi. Energinivået er fortsatt på topp. Det er også forfriskende at morgenrutinen nå har fått et nytt innslag i og med at jeg nå blander ARGI+ sammen med Aloe Vera juicen. I dag fikk jeg servert en fantastisk blåbær/ forever ultra med sjokolade smoothie av min future wife to be, og jeg var rett og slett ustoppelig 🙂

image

I går takket jeg ja til å være vikar på Bjerkreim kulturskule for 20 gitarelever 🙂 Med litt smart planlegging så var dagen reddet med en medbrakt sjokoshake (type tøff og sunn) 2 proteinbarer (skjokolade og kanel bare for å variere litt :-)) og litt gulrot og annet frukt. Jeg har en mistanke om at elevene merket energien min, og se forlot alle sine timer med klokketro på at de snart er ekte gitar helter 🙂 All is good!!!!!

Her er jeg knødd inn i min lille bil med gitarer og lunch pakket frem mot frontruta 🙂

image

Jeg får nå kommentarer fra naboer på vei til butikken på at jeg er blitt så tynn og at jeg flommer over av energi, og dette bidrar jo ikke til å jekke ned min ekstra store selvtillit om dagen. Eneste var en som lurte på om årsaken til at jeg var blitt så tynn var om jeg var alvorlig syk……..??? Ser det egentlig slik ut spurte jeg, hvor han kunne fortelle at nei, men det var den eneste forklaringen på at jeg plutselig var blitt så tynn.

I dag er det dag 18 av vårt opplegg med FIT1, og det betyr 12 dager igjen av dette programmet. Jeg har vært nødt til å spe på med litt ekstra kalorier de siste dagene slik at buksene fortsatt henger på. Så i dag ble det stekt laks (fisket av future wife to be – m.a.o økologisk laks) rotgrønnsaker i ovn, agurksalat + brokkoli kokt i en liten gryte. Ikke verdens mest avanserte middag, men fantastisk god 🙂 Ungene var svært begeistret og da er også de voksne begeistret.

Etterpå var det ut og gå i 40 minutter slik at vi fikk gang på forbrenning av middag….. Jeg lurer på om jeg skal planlegge en liten lørdags treat til meg og Merete til helga.

Stay tuned…

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

Facebook kommentarer