Dag 2 – gooooood morning rainy day!!!!!!!


Så va det på an igjen ….. på an igjen, på an igjen…… på an igjen… (J. Eggum)
Rise and shine you all……
Stod opp grytidlig i dag og var litt usikker på om det var løve eller tiger i senga. Det var bare magen min… 🙁

Titter ut av vinduet og oppdager at været i dag minst må være sponset av pølser, chips og brus. Alt taler for at dette kommer til å butte litt. Men etter en justering av antrekket…..

IMG_2161

så var jeg klar igjen………

IMG_2163

Etter en halv times tur i dag fant jeg ut at det er opp til flere dyr i skogen som har dårligere kondis enn meg. Snegler for eksempel de har jo ikke fart i kroppen i det hele tatt. Våt kråke ser og ut til å være i dårligere form enn meg.

IMG_2159

Dagens frokost – yummy – dere ser ikke kosttilskudd pilla, jeg var så sulten at den svelga jeg litt for raskt 🙂 Måtte supplere med en tynn og lang gulrot i dag. Syntes at jeg så litt dårlig før jeg skulle kjøre til jobb så jeg tenkte at en gulrot gjør susen (i og med at Merete sa at den stod på en «så kalt» fri liste). Jeg bare konkluderte at jeg aldri har sett en kanin med briller så den må jo se godt og i tillegg liker den gulrot…

Lunsjtid…. Sjokolade hippihippishake – yum yum gimme some + en fantastisk velsmakende pære (frekk og freidig som fy…)

Middagen måtte Aloe Vera juicen suppleres litt med en-to(mat) tre-fire druer og en plomme til dessert…

Kjenner at jeg allerede gleder meg til middag i morgen. Det skal da inntas hele 600 kalorier, og jeg er allerede i gang med å planlegge hver eneste kalori – fallera.

 

Stay tuned….

Blogglistenhits

#humor #trening #slanking #trivsel #sunnereliv #vektreduksjon #bjerkreimgoeshealthy

 

Facebook kommentarer